• St-Annaweg 6A, 9450 Denderhoutem
  • 054/33.16.57
  • https://www.timboo.be/
  • Jan Hoorens

HOORENS is al meer dan 45 jaar een vaste waarde in de babysector, zowel wat betreft de distributie van artikelen als de productie ervan.

Ons eigen merk Timmy Collection zag het levenslicht in 1993 en brengt vandaag nog steeds een aantal tijdloze basiscollecties en verfrissende tijdelijke collecties babytextiel.

In een voortdurende zoektocht naar innovatie en vanuit de bekommernis om corporate social responsibility, ontdekte Hoorens NV in 2005 de vele voordelen van bamboetextiel. Timboo was al snel een feit: een hedendaagse, kleurrijke babycollectie volledig op basis van bamboe met een niet te evenaren zachtheid, comfort én milieuvriendelijkheid.

Ook als distributeur bouwt Hoorens op een jarenlange expertise inzake babyproducten en trekken we de kaart van innovatie, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid. We zien het bovendien als onze missie om een feilloze service te bieden aan onze klanten en gaan prat op korte leveringstermijnen. Producten van feilloze kwaliteit gaan immers hand in hand met een naadloze dienstverlening.

Facebook

Instagram

Ik blijf graag op de hoogte van de activiteiten van Creamoda

* indicates required
x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker