J'EN AI MARRE!

Deze woorden van Paul Magnette hadden als gevolg dat Koen Geens de handdoek in de ring gooide. Wellicht zal de Koning daarna hetzelfde gedacht hebben als Paul Magnette. Maar na een nieuwe verkenningsronde met de partijvoorzitters heeft hij de voorzitters van Kamer en Senaat het veld ingestuurd. De regering in lopende zaken blijft dus nog enige tijd op post maar de begrotingssituatie van dit land begint zorgwekkend te worden.

Ook zorgwekkend is het Coronavirus dat de wereld nu al enkele weken in de ban houdt. Aanvankelijk leek dit een ver van ons bed show maar in een wereld waarin veel gereisd wordt, verspreidt dit virus zich helaas snel. Omdat ook onze economie mogelijk aangetast wordt, heeft de RVA beslist dat tijdelijke werkloosheid wegens overmacht kan ingeroepen worden.

In deze nieuwsarme tijden voor bedrijven hebben we een overzicht gemaakt van de mogelijkheden van tijdskrediet en landingsbanen in onze sector en vestigen we uw aandacht op de geactualiseerde informatiebrochure over alcohol- en drugsbeleid in de ondernemingen.

En we brengen verslag uit over het recent OECD-forum over due diligence in onze sector.

Erik Magnus, directeur @Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker