Black or local friday 

Terwijl politiek de geesten nog steeds beroerd worden tussen de keuze voor paars-geel of paars-groen voert deze week een andere kleur de boventoon. Er was geen ontkomen aan, overal werden we geconfronteerd met Black Friday. Dit fenomeen komt overgewaaid vanuit de USA en overrompelt heel de wereld, niet alleen via de e commerce maar nu ook in de fysieke winkels. En een black day wordt soms een hele black week!

Gelukkig ontstaan er tegenbewegingen met onder meer Local Friday waar het de bedoeling is lokale aanbieders in de kijker te zetten. Of merken die niet meedoen aan Black Friday maar wel korting geven om goede doelen te steunen. That’s the spirit!

Niet toevallig spelen Creamoda en ModeUnie in op deze actuele problematiek. Op ons nieuwjaarsevent hebben we een spreker uitgenodigd die het verschijnsel “korting” zal analyseren en die tips and tricks terzake zal geven. Op 30 januari wordt dit uit de doeken gedaan en we rekenen op uw aller belangstelling.

Als we het hebben over de eerste bijeenkomst in 2020 betekent dit dat 2019 alweer bijna afgelopen is. Een jaar waarin weer veel thema’s op de agenda van Creamoda stonden.

De recentste waren het slotevent van de Green Deal Circulair Aankopen op 21 november – waarover u hierna meer verneemt – en de presentatie van Social Studio over influencers en social media op 28 november.

Op naar 2020!

Erik Magnus, directeur @ Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker