Comme Ca opent gloednieuwe winkel in Nieuwpoort en Breda

Op de Ginnekenweg in Breda en de Albert-I-laan in Nieuwpoort opende een gloednieuwe winkel van het Belgische modemerk Comme ça. Dit is de dertiende vestiging van het kledinglabel in België en de eerste vestiging in Nederland.

Deze twee toplocaties kon het merk niet links laten liggen. Comme ça heeft in Breda een oud herenhuis prachtig omgetoverd tot een aangename winkel waar klanten gezellig kunnen shoppen. De winkelopening in Breda is een belangrijke stap voor Comme ça. Zowel op het gebied van groei voor het bedrijf in Nederland, maar ook in andere landen. Comme ça droomde altijd al om internationaal uit te breiden en is dan ook zeer blij met deze ontwikkelingen. Ook in Nieuwpoort werd het pand zodanig ingericht dat de klant er aangenaam kan komen winkelen.

Comme ça is een op en top Belgisch merk, dat zich richt tot modieuze vrouwen. Het merk ontwerpt elk jaar twee nieuwe, stijlvolle collecties. Zowel classy als casual. Come ça stemt af op de huidige trends, maar behoudt toch haar eigen stijl: vrouwelijke silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren. Het dameslabel staat voor budgetvriendelijke prijzen, kwaliteit en duurzaamheid. Comme ça zorgt voor looks die elegantie en klasse uitstralen en heerlijk aanvoelen.

Perscontact: Sara  - marketing@commeca.be

 

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker