Halfjaarlijkse ZEB-night uitgegroeid tot niet te missen event

Antwerpen 13 maart 2019 - Antwerpen heeft misschien geen echte jaarlijkse fashion week zoals New York of Parijs, maar wél een halfjaarlijkse fashion hoogdag: de dag waarop ZEB haar nieuwste op en top Belgische collecties lanceert. Gisteren werden die, onder vakkundige leiding van ZEB-ambassadeur Tom Waes, voorgesteld aan het grote publiek.

Het begon ooit klein, net zoals ZEB zelf, maar intussen is de lancering van de nieuwe ZEB Spring/Summer-collecties uitgegroeid tot een niet te missen evenement waar iedereen wil bij zijn, van Bekend Vlaanderen tot fashion influencers.

In het JJ House was het dan ook over de – bekende – koppen lopen dinsdagavond. Verschillende kamers waren omgetoverd tot pop-up modehuisjes, allemaal met een unieke aankleding en in de unieke stijl van de verschillende ZEB-gezichten. Hip en funky à la Stien Edlund of klassevol zoals vaste waarde Astrid Coppens. Die straalde en kwam fier haar groeiende buik showen: ze verwacht haar eerste kindje in juli. 

Het was ambassadeur Tom Waes die op het prachtige binnenplein de nieuwe ZEB-namen uit zijn hoge hoed toverde. Onderneemster en televisiegezicht Eline De Munck was bijzonder fier om haar collectie met de naam ‘DEUX.’ voor te stellen. Zelf droeg ze een opvallende DEUX-pièce: ideaal voor de sterke vrouw die niet wil inboeten aan sensualiteit. 

Actrice en presentatrice Tatyana trok vorig jaar haar stoute schoenen aan toen ze naar ZEB stapte met een idee voor een collectie. Daardoor mocht ze op de ZEB-night een knalrode Supastar sweater aantrekken die ze zelf creëerde en de show stelen. Voor ZEB ontwierp ze een collectie helemaal op maat van de jeugd.

En Laurentine Van Landeghem, het gezicht achter Clouds of Fashion, was zichtbaar blij dat ze zich dit jaar opnieuw volledig kan concentreren op creëren en minder op organiseren. Haar collectie is dan ook een schot in de roos. Vrolijke jurkjes waar je helemaal blij van wordt.

Opvallend trouwens hoeveel verschillende stijlen en collecties er te zien waren gisterenavond in het JJ House. En allemaal Belgisch.

ZEB, het zou zomaar kunnen staan voor: ‘Zotmooi En Belgisch’.

OVER ZEB 
ZEB is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor iedereen die fashionable en on trend voor de dag wil komen. Met meer dan 70 topmerken in 69 winkelpunten verspreid over heel België en een uitgebreide webshop mag de klant zich op elk vlak verwachten aan een uitstekende shopbeleving. Naast de ruime keuze aan internationale brands kan men bij ZEB ook mode van eigen bodem in de rekken terugvinden. In verschillende Belgische collabs zoals Astrid Black Label, Stien Edlund, DYJCode, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles,… drukken inspirerende persoonlijkheden hun unieke stempel op een eigen kledingcollectie. Meer informatie: www.zeb.be

Voor interviewaanvragen, uitlenen van materiaal voor shootings, beeldmateriaal of meer info, neem contact op met:
Wavemakers PR & Communications -  Mailien Nguyen -  mailien@wavemakers.eu -  0472/38 49 51

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker