Online Heroes: Digital Aspirin launched for fashion e-commerce

18 februari 2019 - Online Heroes lanceert een Software as a Service platform genaamd Pegasys. Het is de eerste digitale aspirine die de e-commerce hoofdpijn oplost. Pegasys is gebouwd door en voor de mode-industrie en helpt modemerken de uitdaging aan te gaan van online concurrentie- en technologie-eisen, de online verkoop te versnellen en de digitale efficiëntie te verbeteren. 

We begrijpen dat e-commerce managers nu de zoete 'pijnstillers' gebruiken voor de huidige e-commerce-hoofdpijn, maar de echte remedie is in het onderstaande persbericht. Download het persbericht en help ons het recept te verspreiden. We zijn beschikbaar voor meer informatie of interviewverzoeken.ode Unie, de federatie voor zelfstandige modedetailhandel, stelt na een bevraging bij haar leden vast dat bij heel wat zelfstandige modewinkeliers de digitale kassatickets aan populariteit winnen. Zo wordt technologie en digitalisering ingezet om de klant gerichter én klimaatbewuster te bedienen. Zo wordt er immers minder papier en inkt gebruikt, én kan de klant het kassaticket langer en onbeschadigd bewaren.

Please download the press release and help us spread the prescription. We’re available for more information or interview requests.

Download the press release here.

For more info:
Sam De Smet | sam@onlineheroes.com | +32 (0)477 499 318

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker