We wish you a happy New Year 2019!

We zijn het nieuwe jaar - dat wij u voorspoedig en succesrijk toewensen - dus gestart met een regering in lopende zaken. Het wordt nog maar de vraag welke zaken al dan niet lopend zullen zijn.

Worden er nog genomen beslissingen verder uitgevoerd met de steun van NVA of zal het water te diep blijven en worden het eerder stilstaande zaken tot 26 mei?

Volgende week zijn er alvast 2 spannende momenten: de bekendmaking van de loonnorm door de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven en de stemming over het Brexit-voorstel in het Brits parlement. 2 zaken die ook een regering in lopende zaken niet onberoerd kunnen laten.

Eens de loonnorm gekend, zal het interprofessioneel overleg van start gaan.

Aangezien dit enige tijd in beslag zal nemen en vervolgens de sector nog aan de beurt komt, hebben we als sectorale sociale partners alvast de CAO’s op sectorniveau maximaal verlengd tot 30 juni 2019. Maximaal betekent met uitzondering van SWT aangezien het wetgevend kader vanaf 2019 niet duidelijk is geregeld door de uittredende regering.

Op 24 januari zetten we deze kopzorgen even opzij en vieren we het nieuwe jaar met onze bijzondere gastspreekster met een futuristisch tintje: Jasna Rokegem. En naast deze boeiende jongedame hebben we voor u ook een nieuwe website in petto. Kom dus een uurtje vroeger om hem te ontdekken en om te vernemen waarmee onze medewerkers u zoal van dienst kunnen zijn.

Het loont zeker de moeite daarvan goed op de hoogte te zijn!

Erik Magnus, directeur @Creamoda Belgian Fashion

x

Leden login

Creamoda
Leden Login

Word lid

DRAWY IP PLATFORM

Lid in de kijker